Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов - Елисавета, лъсна в ефира на "120 минути" нападайки съдебните власти в страната. 

На въпрос дали вярва в правосъдието в България тя отсече: "Лозан Панов беше осъден, че два пъти не е декларирал едно и също нещо. За мен това обвинение е извращение в правото", отсече тя.

Елисавета не пожела да отговори точно какъв е искът й към България в Страсбург: "Той няма значение, важното е да живеем честно. Мисля, че е крайно време да получим признание от легитимен орган, че живеем в завладяна страна", заяви тя.

Светослав Иванов запита за очевидният куриоз в очите му: "Как така семейството на председателя на върховния съд завежда иск в Страсбург срещу липса на правосъдие в собствената му страна?", поде той.

"Просто трябва да признаем, че живеем в завладяна държава", отново скочи срещу страната си Елисавета. 

На въпрос защо тогава Лозан Панов не се оттегли от съдебната система, като не вярва в нея, съпругата му заяви, че той бил длъжен да се бори докрай. 

Нейните обяснения, че през 2012 година си е купила на 465 евро квадратният метър звучат смехотворно на базата на това, че любимите й медии от задкулисния кръг "Капитал" обвиняват председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев, че е придобил апартамент на "ниска" цена от 1000 евро на кв. метър при положение, че неговият имот е в квартал "Гео Милев", а този на Панови в най-скъпия район - Изток.

Явно след като би отбой да дава пресконференция пред отбрани медии, начело с bTV, сега близкият до капиталци Светослав Иванов директно й е предоставил ефира, за да манипулира аудиторията с безсмислените си брътвежи.