Докато вечеряхме дойде полиция. Видях ги, казаха, че идват за обиск. Помолих ги да ми дадат някакъв документ, но такъв нямаха. Казаха, че е по неотложност. Това заяви съпругът на Севдалина Арнаудова по повод ареста ѝ. Както БЛИЦ писа тя, заедно с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и Владислав Горанов бяха задържани.

"Пред детето започнаха обиск. На 8 години е детето, почна да плаче, да се крие. Трябваше да успокоявам дъщеря ми, че не сме престъпници", поясни той. 

По думите му униформените са били около 10 души. Съпругът на Арнаудова обясни, че са го питали колко коли има. Той е отговорил, че има две коли. Едната лична, едната служебна. "Снимаха само служебната, после по медиите гръмна новината, че е намерен джип у нас".

6 часа продължи обискът на къщата. Мина доста време, докато детето го прибра баба му, заяви той.

Кухнята, всяко шкафче, диван, бельото ни, всичко провериха, но не разхвърлиха, разказа съпругът на Арнаудова за обиска на полицаите.

До 2,30 ч. през нощта протече обискът на къщата, нямам представа защо го направиха по този грозен начин. Аз откачих, гледайки детето как плаче, заяви той.


"Има Господ, това ще се върне и на тях. Взеха стари телефони на съпругата ми. казаха, че търсят документи, свързани с Борисов, Горанов и Божков. Рубли някакви взеха от стари наши командировки.", уточни той.

В 4:30 като бях тук с адвоката, когато дойде съпругата ми, че беше в МВР болница. По право има право на 1 обаждане и тя ми се обади да ми каже, че е задържана.", каза още той.

Това ли е демокрация? Какво сме направили, че тя е била с премиера? И ако не бяхме се организирали някой да прибере детето, щяха да я арестуват и нея пред него", запита съпругът на Арнаудова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!