Михаела Миткова Михалева, която от 6-ти декември бе в неизвестност, както съобщи вече БЛИЦ снощи бе открита в берлинския квартал „Шпандау“, който се обитава предимно от етнически роми.

Появиха се и любопитни подробности за човека при когото се е укривала близо месец, пише "Флагман".

Неговото име е Иван Садъков. Той е от Камено, на 23 години. От известно време се преместил в Германия. Първоначално живял в Дюселдорф, а след това в Берлин.

Ромският Ромео здраво завъртял главата на момичето от Камено и я прилъгал да отиде при него. Тя била влюбена в него. Все още не е ясно как е напуснала страната, защото е непълнолетна.

Семейството на Михаела подозираше, че тя е при Иван и даде насока на разследващите да издирят младия мъж в Германия. Не е известно с какво се е препитавал каменския Дон Жуан, няма данни да е имал постоянна работа в Берлин.

Не е изключено да бъде подведен под отговорност, защото е укривал непълнолетно момиче, обявено за международно издирване в дома си.

Припомняме, че Михаела на няколко пъти бяга от семейството си. Досега обаче идваше при приятели в Бургас, докато този път директно напусна страната.

Тя е близка с другата Михаела, която също избяга от баща си в навечерието на коледните празници. Откриха я при гадже в ж.к.“Меден рудник“.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!