София, София – мой малък Лондон", пееше навремето Тодор Колев. Истината е, че докато се разхождаш из София, можеш да видиш много неща – от красивия храм паметник „Александър Невски“, озарен приказно от нощни светлини, през трафика в пиковите часове, когато десетки хиляди столичани "се борят", за да стигнат до работните си места, до нещо безценно – табели и послания, родени от велики умове, които остават анонимни, но не и тяхното дело.

А напоследък стават и все по-интересни за потребителите на социалните мрежи, просто защото са откровено забавни. Какво имаме предвид ли?

Забелязано в София – бележките и табелите! А някои от по-абсурдните вижте в нашата галерия.
Като например уникалното работно време на някои и конкретният им ангажимент за неделите – "ядене и пиене на корем", отбелязва vesti.bg.

Или пък загрижеността на някои към случайните шофьори, решили да паркират не където трябва, защото да си го кажем – местата за паркиране в пренаселена от коли София са кът и хората, живущи в даден вход са с предимство за трите места пред самия вход

Най-любими за всички обаче са промоциите! От извара за без пари, през мъж на час до пица, чиято емоционална цена е само 1,50 лв.

Повече вижте и във видеото - ще се посмеете от сърце.