Напоследък множество специалисти и псевдоексперти говорят за превенцията от коронавируса и дават съвети как да се защитим от повторен пик на заразата.
 

Едни твърдят за ефекта от маските, други за гелове и санитарни материали, а трети – че миенето на ръцете е достатъчно да се предпазим от коварната инфекция.
 
Истината от това, което казват световните учени и нашите водещи специалисти е в ОЗОНОПРЕВЕНЦИЯТА. Озонът се е доказал като най-мощното средство в борбата с срещу COVID и други вируси.
 
Защо институциите и бизнесът трябва да се обърнат към озоновите кабини? Отговорът е, че те притежават качествата да предпазват цели сгради като се поставят на входовете им. По този начин предпазваме както посетителите, така и работещите. 
 
Озоновите кабини за разлика от други два вида кабини са абсолютно безвредни и екологични, защото в тях просто казано влиза въздух, който се генерира в озон, който е първо много безвреден, второ доказано най-ефективен.
 
Машината с озон е широко приложима в училища, детски градини, молове, администрации, супермаркети, ресторанти, театри, банки, бизнес сгради и на още много други места. Като не забравяме и местата с голям производен капацитет, като заводите и цеховете.
 
За практичността на озоновата кабината говори и фактът, че консумацията на енергия е едва 440w, не се нуждае от консумативи и е за външна употреба. 
 

 
Вижте повече подробности за уникалната кабина ТУК