Новата детската площадка на ул. „Каменоделска“ има съоръжения за деца с увреждания. Това каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова, по време на проверка на ремонтните дейности на ул. „Каменоделска“, предаде агенция „Фокус“.

„Йоана Драгнева, общински съветник в Столична община, има такава кауза от няколко години, като един от най-младите общински съветници от групата на ГЕРБ. Тя дойде с каузи и доста сериозно работи няколко години, за да подготви всички тези проекти“, заяви Фандъкова.

БЛИЦ припомня, че Драгнева преди време имаше бурна връзка с артиста Ненчо Балабанов, но двамата се разделиха. Към този момент певицата е бременна от роден водещ.

По думите й за тази година Столична община е осигурили средства и вече се правят над 120 детски площадки. „Те са различни проекти, като част от тях включват и облагородяване на околно пространство. Заедно с това, районните кметове създават свои собствени проекти, които защитават пред нас“, посочи Фандъкова. Тя отбеляза, че това е един цялостен процес.