Няма заговор. Има поискани пари, има сигнал, има договорени пари, има дадени пари. Това заяви изнудваният от кмета на столичния район „Младост” Десислава Иванчева - Александър Ваклин. 
Иванчева избесня и обяви, че Румен Р. я е набедил! Той пък направи сензационни разкрития за нея (ВИДЕО) 

Той бе категоричен, че Иванчева сама си е поискала парите, сама е определила мястото и времето, по които да й бъдат дадени.
„Има достатъчно доказателства срещу нея, уверявам ви. Те са неоспорими. Убеден съм, че тя е крайният получател на тези 250 000 евро”, подчерта той пред Нова телевизия.  

Ябълката на раздора или златната кокошка на Иванчева - луксозен жилищен комплекс до Бизнес парка 

„Направих четири опита да си запиша час за среща с кметицата на район „Младост”. На нито една от тях тя не дойде. Срещите се състояха, но на тях присъстваше длъжностно лице.

Александър Ваклин ли е бизнесменът, изнудван от Иванчева 

„Седмица след седмица нашите служители се връщаха с различни оправдания защо нашата преписка не се пуска. Бяха я загубили, после се намери, после пак я загубили.  

Пуснахме жалба към главния архитект на София. Те препратиха жалбата към Общински съвет, който образува изслушване на Иванчева. Общинските съветници са се опитали да вразумят госпожата, но съобщение така и не дойде. После пуснахме жалба до съда.

Когато осъществихме контакт с кметицата, разбрах, че става дума за много пари”, каза още бизнесменът.

„Бившият кмет на "Младост" Петко Дюлгеров е един от хората, с които се свързах, защото знаех, че могат да разговарят с кметицата. Свързах се с него напълно случайно.  Неговата роля бе чисто контактна роля”, обясни Ваклин.

„Веднага след като ми поискаха парите, подадох сигнал. Вярвам, че органите си вършат работата, видях как работят и не виждам проблем всеки един гражданин, когато види сериозен проблем, да се обръща към органите”, каза още той.

Що се отнася до обвиненията, че акцията срещу Десислава Иванчева е била прекалено показна, Александър Ваклин заяви, че тази показност е по вина на г-жа Иванчева. "Мястото, което си избра, не беше подходящо", отбеляза той.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ