Попът, облечен в расо, който притеснява ученички и мастурбира в градския транспорт в София, докато ги снима с айфона си, се казва Владимир, а светското му име е Никодим, съобщава в. Телеграф.

Припомняме, че за случая първа съобщи агенция БЛИЦ. 

Последната жертва на извратеняка е 15-годишната Анастасия. На 5 май тя и нейна приятелка на същата възраст се прибират с метро от "Люлин" към "Обеля". Докато се возят във влака, попът се качва на станция "Сливница". 

"Трябваше да слизаме на следващата спирка и застанахме до вратата. Изведнъж забелязах този мъж. Отмести расото си и започна да размята члена си. Нямаше бельо. Сигурна съм, че видях пениса му. Много се изплашихме и двете", спомни си тийнейджърката. Щом слизат, той ги последва. 

"Здравейте, момичета", казва им тихо, а след това започва да прави неприлични жестове с ръката и устата си, имитирайки орална любов. Посочва им тоалетната при метростанцията. По време на всичко това той снима с айфона си. Ани и приятелката й успяват да фотографират насилника. Историята им споделят и други момичета.

В друг клип поп Никодим се вози във влак, където се пипа по члена докато наблюдава друга девойка. Видеото продължава 42 секунди, в които извратенякът не спира да мастурбира.

Друга жертва на Никодим го е хващала да прави същото в трамвая.

Оказва се, че Никодим е бил духовник в гръцкия манастир в монашеската република Света Гора Есфигмен, след като напуснал "Св. Благовещение", край село Копиловци.