Невероятна драма разкрива във Фейсбук групата  "Търсим се" Цвета Мирчева. Младата жена е била осиновена и издирва биологичните си родители. Мотивите й за това са животоспасяващи - страда от онкологично заболяване и само роднини по кръвна линия могат да й бъдат донори!

Ето какво разкрива тя във Фейсбук:

"Казвала съм се Недка Николова. Родена съм на 26.04.1978г в гр Добрич. Била съм оставена за осиновяване и до 10 годинки помня живеех по домовете. Зная, че се казвах Недка Николова.

Това беше моята визитка , която споделих тук в тази страница преди една година. За жалост моят живот за една година пое съвсем в различна посока. Може би... дните ми се преброени. Може би... няма да успея да разбера кои са моите биологични родители, но за мен е много важно да ги открия. През тази година ми откриха рак на кръвта и докторите казват, че единствената възможност да се спася, е да се появи донор, които може да е само мой биологичен роднина - брат, сестра, майка, баща...

Надявам се да успея! Искам да успея заради мен, заради детето ми и заради всички онези, които ме обичат и които се борят да ме задържат тук сред тях. 
Надявам се всеки един от вас да сподели моята снимка с моите данни с надеждата да стигна до някой биологичен роднина, който ще ме познае и няма да се страхува да се свърже с мен . 

Изпратих ви две снимки. Преди диагнозата и след. Аз дарих косата си на онкоболните, които имат нужда от нея. Надявам се да съм помогнала на някого... както се надявам и на мен да ми помогне някой!"