Ако мъжът, представял се за рейнджър от Ирак, който си пада по секс с кучета, все още е кадрови боец, ще бъде строго наказан. Случаят вече се проверява. Това съобщиха от военното ведомство по повод публикацията във в. "Телеграф", разказваща за военнослужещия, търсещ жени, съгласни да правят секс с мъжкото куче на негов приятел.
Има няколко начина за наказание в строя и те се решават първо от прекия командир на военния, след което се прави предложение до министъра на отбраната. В случая с Цецо е възможно върху него да се изсипе цялата строгост на военния устав. За уронване на престижа на службата се предвижда последно предупреждение за уволнение и понижение в чин. Рейнджърът обаче очевидно има психологически отклонения и може да му бъде назначено лечение.

В конкретната ситуация, ако има и потърпевши от извратените желания на Цецо, пък ще се пристъпи към най-крутата мярка - дисциплинарно уволнение и повдигане на обвинения от Военната прокуратура. За целта обаче трябва да има подаден сигнал за нарочните му действия, коментираха военни юристи. /БЛИЦ