Танцьорка по спортни танци и участничка в редица родни конкурси по красота, включително и в „Мис България”, ще съветва благоевградския депутат от ПП Владимир Табутов как да си върши законодателната дейност, пише struma.bg.

Хубавицата Джесика Гюмишева от гр. Сливен, която през 2018 г. беше „Мис Обзор”, е само на 23 години, но учи право в Нов български университет, поради което Табутов я е наел да го съветва по правни дейности.

За пореден път в Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта влиза като нещатен сътрудник и спортният педагог, треньор по спортно ориентиране, професор в ЮЗУ и един от основателите на СДС в Благоевград д-р Атанас Георгиев.

Бивш заместник-председател на Комитета за младежта и спорта към Министерския съвет, на неговата експертиза разчитаха в същата комисия и в 38-о, 39-о и 40-о НС. През 2009 г. той бе кандидат на синята коалиция за парламента, но не успя да влезе.

В момента от всички назначени в 48-о НС сътрудници на депутати, парламентарни групи и парламентарни комисии Гюмишева е най-младият, а Георгиев, който е на 75 г. – най-възрастният експерт, имаш шанс да се впише в парламентарните анали със съвет, законопроект или законова поправка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук