Паркиране "по учебник" пред бившето кафе „Флирт“ в центъра на Враца разгневи очевидец. Възмутеният е успял да направи няколко снимки, които са повече от показателни за наглостта и некадърността на някои от шофьорите, пише "Булнюз".

На фотосите се вижда неправилно паркиран автомобил „Фолксваген Голф“, който е спрян на тротоара точно пред входа на вече бившето заведение.

Явно за шофьора на любимото на перничани возило няма никакво значение, че паркирането по тротоара е напълно забранено. По всичко личи, че някои хора мислят града ни за наистина дълбока провинция, в която могат да правят каквото си искат напълно безнаказано.

„Спират както си искат. Не се съобразяват с никого. Голям зор е видял да паркира така. Явно това е някой тарикат от работниците, които преоформят визията и подготвят обекта за новата му дейност“, недоволства очевидецът.

Този автомобил е поредният, паркирал по тротоарите на Враца, а съвестните жители на града под Околчица не престават да се противопоставят на безхаберието на неграмотни шофьори, които са си въобразили, че ще останат безнаказани.