Бившата адвокатка на "Мултигруп", а понастоящем шефка на бутикова партия и адвокатка на скандални бизнесмени Татяна Дончева, продължава да буни протестите за "Емко"
 


Фирмата на скандалния бос и ортак на банкера беглец Цветан Василев - Емилиян Гебрев е с временно отнет лиценз от Междуведомствения съвет по отбранителна индустрия заради установени при проверка на служба КОС нарушения при съхранение на боеприпасите. 
 

 

 


Нейни служители излязоха на пореден протест пред парламента по-рано днес, който обаче най-вероятно е финансиран с парите от ограбената и фалирана от Цветан Василев и компанията КТБ.  
 

Сред тълпата се забелязаха и физиономиите на Бойко Ноев и Румен Петков. Вроятно те са част от агитката в полза на скандалния Гебрев.

Само преди няколко седмици Бойко Ноев гастролира в кабеларката bTV, за да лансира абсурдната теза, че руски интереси стоят зад военно-промишления комплекс.

Изявлението му е налудничаво, като се има предвид ясната позиция на българското правителство, което се обяви за изхвърляне на частните фирми посредници във военната индустрия.

Премиерът Борисов и икономическият министър Караниколов дадоха да се разбере, че държавата няма да допусне прокарването на лобистки интереси във военно-промишления комплекс.

 Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ


Видео: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОТ ПРОТЕСТА!