На 21 декември 2018 г. Техномаркет отваря вратите на третия си магазин в Пловдив. Обектът е в Plovdiv Plaza Mall, където под един покрив са и световните лидери IKEA, ZARA, H&M. За още по-голямо удобство и комфорт при пазаруване, клиентите на Техномаркет ще могат да намерят разнообразие от най-иновативните технологии и висококачествени техники на марките Apple, Huawei, Samsung, Liebherr, Miele, Sony, LG, Philips, Rowenta, Whirlpool, HP, NEO и много други.

По повод откриването на новия магазин Техномаркет ще посрещне своите клиенти със специални предложения. Хиляди телевизори, едра и дребна бяла техника за дома и личната грижа и красота, смарт телефони, IT, аксесоари и други ще са на празнични цени, валидни до 02 януари 2019 година. В магазина ще има и гейминг зона, в която любителите на електронните спортове ще могат да избират между най-новите тенденции мощни компютри, конзоли, периферия и топ игри.

Екипът на Техномаркет Plovdiv Plaza Mall очаква своите клиенти всеки ден от 10:00 до 21:00 часа.

За Техномаркет

Преди повече от 20 години националната верига Техномаркет започва да продава чера и бяла техника на западни марки. Пред обектите се извиват огромни опашки от нетърпеливи клиенти, които за първи път имат възможност да си купят уреди на достъпни цени, с които да подновят старото си социалистически домакинство.

Техномаркет е динамична компания за електрически уреди с голямо портфолио от техники за дома, офиса и личното време (хоби, спорт, др). В магазинната мрежа могат да се намерят класически и иновативни артикули. Днес Техномаркет има над 43 магазина в цялата страна.

Веригата предлага на своте клиенти серивизно обслужване и услуги - безплатен транспорт, ремонт, допълнителна гаранция на стоки и др.