Цялата актьорска трупа, техническите и административни екипи на Народния театър „Иван Вазов“ преминаха днес тестове за COVID-19, осигурени от УМБАЛ „СОФИЯМЕД“. В навечерието на рестарта на сезона след принудителната двумесечна пауза, ръководството на столичната болница бе така любезно да предостави консумативите и екип лаборанти, за да бъдат и актьори, и служители, и зрители напълно спокойни за своето здраве и безопасност.

В рамките на няколко часа и при спазване на всички противоепидемични мерки, бяха осъществени всички проби, които са отрицателни.

Ръководството на Народния театър благодари на УМБАЛ „СОФИЯМЕД“ за изключително ценната в този момент подкрепа, която още веднъж доказва, че когато всички обединим сили, можем да се справим.

Благодарим за ценните съвети относно стратегията за тестване на целия екип на театъра и на проф. д-р ген. Венцислав Мутафчийски.

А, вас, нашите зрители, очакваме от утре с лятната си програма: спектакли на Голяма сцена и вълнуващи срещи с актьори и режисьори на откритата ни Сцена „Зад театъра“!

 

Пълната програма може да видите на https://nationaltheatre.bg/bg/programa