На 5 март (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Горски път“, с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Никола Крушкин – Чолака“, ул. „Васил Левски“, ул. „Цветна градина“, ул. „Тинтява“, ул. „Ивайло“ , ул. „Божур“, ул. „Кооперативен труд“, ул. „Витоша“ и ул. „Бреза“ и м. Цонкина махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Никола Крушкин – Чолака“ на кръстовището с ул. „Шопско хоро“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 5 март (вторник) 2024 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Христо Ботев“, кв. „Гниляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

ул. „Латинка“, ул. „Тополите“, ул. „Пенчо Славейков“ и ул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Христо Ботев“ на кръстовището с ул. „Враня“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук