На 28 февруари (сряда) 2024 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности във в.з. Малинова долина и в.з. Бункера се налага спиране на водоподаването от 00:30 до 04:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

в.з Малинова долина – ул. „Арх. Георги Фингов“, ул. „Арх. Станчо Белковски“, ул. „Арх. Иван Данчов“ , ул. „Арх. Наум Торбов“, ул. „Арх. Васильов и Цолов“

в.з. Бункера – района между ул. „Хотнишки водопад“, ул. 6, ул. „Плитвишки езера“, ул. „Йовковци“ и комплекс „Секвоя“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Бистришко шосе“ на отбивката за ПСПВ Бистрица.

На 28 февруари (сряда) 2024 г. във връзка с монтаж на водомер на ул. „Народно хоро“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Народно хоро“ от ул. „Буземска“ до бул. „Овча купел“

ул. „Брезов рид“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Маестро Кънев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Буземска“  на кръстовището с ул. „Брезов рид“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук