Само помислете – мода и секс са понятия, които е невъзможно да се обедният. Но в секса има новини и тенденции, и то не само за последните модели вибратори. Дори и да не сте готови да пробвате нещо ново, да бъдете информирани не е малко.
Sexting

Движението, което с успех се разпространява на Запад, тепърва навлиза и у нас. Идеята е проста – да получавате удоволствие, като говорите по мобилния си телефон.
По своята същност „sexting” е изпращане на текст с еротично съдържание. И това не се смята за извращение.

Eco life

Някои двойки дори и по време на любовни игри и сексуални подвизи не забравят за опазването на околната среда и природата. За тази цел е достатъчно да използвате органични презервативи, секс играчки от дърво и вибратори с енергоспестяващи батерии. Истински бестселър е лубрикант от билки.

Секс татуировки

Вече много години татуировките са на пика на своята популярност ио не се приемат вече дори за мода или за тенденция, а са част от определен начин на живот. Но все по-популярни стават татуировките на интимни места по тялото. Ако се страхувате, може да се ограничите с татуировка под гърдите като на Риана например.

Dogging

Това е цяло движение в секса, което е любимо на всички, които обичат да наблюдават постоянно партньора си, както и те самите да бъдат наблюдавани. Модата на dogginga тръгва от Англия, но днес е разпространена из цял свят.

Ако с партньора си желаете да заемете главната роля или просто да погледате как го прави друга двойка, напишете думата в Google и се регистрирайте в едноименния сайт.

Благодаря, треньоре!

Оказва се, че треньорът е необходим не само на спортуващите или на спазващите определен режим на хранене. Популярност придобива и личен треньор по секс. Този инструктор ще ви научи как да привличате противоположния пол, но най-важното е – ще се научите как да доставяте незабравимо удоволствие на партньора си.