"Мравоядът си завира голямото носле в мравуняка, за да може да си хапне мравки! Това е призив към Христо Иванов да не се крие, тъй като той е голямата уста – това му е индианското име, на тема конституционна реформа, и като такава голяма уста, да поеме като вожд – говоря с уважение, на племето на ПП-ДБ", каза Тошко Йорданов неотдавна, а думите му предизвикаха фурор в социалните мрежи.

Дни след като Христо Иванов обеща да си подаде оставката от партийния пост и парламента заради изборния погром, той продължава да се крие, а форумите го правят на салата.

"Това същество е кръстоска между мравояд и смрадлив скункс", безпощадни са в интернет. 

Но съпартийците на Иванов напразно очакват от него, че ще изпълни обещанието си и ще ги освободи от присъствието си, за да се превърнат в нормална демократична партия.

От седмица насам, "политикът" се опитва да направи така, че да остане в Народното събрание, за да продължава да получава солидна заплата и вървящите към нея служебни екстри.

Евтиният му сценарий, обаче няма да мине, защото в маломерната партия си дават сметка, че евентуалното му оставане ще я изпрати на политическото бунище.

Търпението най-близкото му обкръжение вече се изчерпва и скоро ще се стовари върху него с цялата си сила.

 

Видеото, в което Тошко Йорданов сравнява Христо Иванов с мравояд