Коне препускат по магистрала „Тракия“. За това сигнализира потребител в социалните мрежи. Той публикува кадри на двойката четириноги в групата „Забелязано в София“.

По думите му действието се развива на 14-ия километър от аутобана в посока столицата.

Това е поредна предпоставка за ПТП и забавя водачите по време на най-натоварения диапазон за преминаване по отсечката. Именно в неделя вечер движението в посока София по магистрала „Тракия“ е най-динамично заради прибиращите се от родното Черноморие.

БЛИЦ припомня, че на аутобана днес имаше още два участъка, в които преминаването бе затруднено, а на тях се бяха образували и километрични задръствания от автомобили.

Едната таба бе преди Ихтиман, отново в посока столицата, а втората бе предизвикана от катастрофа на 160 км. отново в посока София.

Всъщност напоследък добитъкът става все по-обичайна гледка на скоростни отсечки у нас. БЛИЦ припомня, че преди дни в столицата крава бе убита на Околовръстното в София. Крави пък се появиха и в близост до "Какао бийч". Там чифтокопитните бяха заснети да пият вода от басейн в тузарски комплекс. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук