40-годишната Теодора Димитрова е бургазлийката, която сложи край на живота си, скачайки от 5-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Княз Борис I" 21 в центъра на града, съобщава Флагман.

Жената е живеела на третия етаж в първи вход на зданието, но вчера следобед се е качила до 5-ия, последен и без дори да прави опит да потърси помощ, се е хвърлила от покрива на сградата.

Ударът в земята е бил фатален. Пред входа на блока още има малка локвичка кръв, която свидетелства за фаталния край на 40-годишната бургазлийка. Тя не е имала шанс да оцелее, признават медици. Трагичният скок е бил от височина близо 20 метра, които са повече от достатъчно ударът в асфалта долу да е фатален. 

Каква би била причината толкова млада жена да посегне на живота си по такъв начин остава мистерия, пoне засега. Няма данни тя да е оставила предсмъртно писмо. Съседите й пък не могат да повярват. 

"Теди беше толкова лъчезарна млада жена. Винаги поздравяваше, винаги ни посрещаше с усмивка. Нямам представа какво може да е станало, никога не е споделяла да има каквито и да е проблеми. Бог да я прости, трагедията е голяма, наистина", разказа съседка на самоубилата се в Бургас Теодора. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук