Категорично мога да обърна играта в моя полза. Това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева. 
„Вярвам, че популизмът ще отрезви. Преди първия тур се чуха послания, които галят сетивата. Аз водих откровена кампания и вярвам, че в оставащите дни окончателната битка ще бъде в моя полза”, каза Цачева пред БНТ. 
 

„По време на кампанията се изричаха не само неистини, но и откровени лъжи. Водеше се нетолерантна кампания”, подчерта тя.
 
„По време на кампанията членове на щаба са ми заявявали, че трябва да отговоря на нападките срещу мен. Аз отказах да вляза в тази риторика, в тази компроматна война. За нито един от кандидатите не съм казала язвителна дума”, каза още тя. 
 
Тя изтъкна, че много от активните граждани, които са естествената основа на ГЕРБ, не са излезли да гласуват, защото се е създало очакването, че вторият тур ще бъде решаващ. „Очаквам всички активни граждани на България да упражнят своето право на 13 ноември. За първия тур имаше различни възможности, но след него хипотезите са две. Вече е важно в каква България искаме да живеем след втория тур, искаме ли да бъдем в Европа, да сме свободни граждани", посочи тя. 

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ РЕЗУЛТАТИ, КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА!