Хотели в български села излизат по-скъпо от новогодишен купон в Гърция и Сърбия. Това показа проверка на „Телеграф“ в офертите за партита по случай новата 2024 година.

В казанлъшкото село Овощник цената на новогодишния пакет за двама е 2500 лева в луксозен СПА хотел. В сумата са включени три нощувки със закуски и празнични вечери. Включена е и богата музикална програма с различни български изпълнители за всяка от вечерите.

Искрен Пецов ще забавлява гостите на хотела ден преди новогодишната вечер. За нощта преди настъпването на новата година пък за настроението ще се погрижи Ивана и „Акага“. Хотелът е висок клас и разполага със СПА център и четири басейна с минерална вода, като един от тях е външен.

С напитки

Малко по-евтино излиза купон в Сливен. Цената за двама за две нощувки със закуски и вечери и неограничена консумация на вино, водка и ракия в новогодишната нощ е 1000 лева.

В хотел в Луковит пък трябва да приготвите 1200 лева за новогодишно парти с любими изпълнители. В Хисаря пък СПА хотелите предлагат празнична оферта за 1339 лева с Тони Димитрова. От 2500 до 5700 лв. пък са офертите за ЧНГ във Велинград. В цената са включени три или четири нощувки със закуски и вечери. Сумата зависи от помещението, което наемате.

Сравнение

За сравнение купон в Гърция на Олимпийската Ривиера струва 435 лева на човек или 870 лева за двама. В цената са включени две нощувки със закуски и вечери в четиризвезден хотел, както и екскурзия до Солун. За 200 лева на човек пък се предлагат две нощувки със закуски в Кавала. Новогодишните партита в Сърбия също са далеч по-достъпни от тези у нас, показва справка в офертите.

Цената за купон в Сокобаня за двама за две нощувки със закуски и вечери и напитки на корем и жива музика е 900 лева. 1000 лева излиза и новогодишен купон в Ниш за двама с музика, храна и напитки до сутринта. Малко по-скъпо, но с включена екскурзия, излиза празникът в Румъния. Тръгването е на 30 декември, а връщането на 2 януари, като в цената са включени три нощувки със закуски и празнична вечеря, както и транспорт до Сибиу. Цената е 750 лева на човек.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук