Повярва на любимата си,ипотекира дома си, изтегли над 20 000 лева кредити от различни банки и....
  

70-годишният Антон В. от благоевградския квартал "Еленово" стана жертва на любовта си към млада ромка, чието име е Ани. Влюбен в засуканата жена и окрилен от желанието за горещи любовни ласки, които получил еднократно от Ани, възрастният мъж паднал в плен на любовта и изгорял жестоко, пише struma.com.

Виждайки силата си над него, 34 годишната Ани подмамила стареца с бизнес идея за печелене на пари. Имала приятелка, която се занимавала с европроекти, щели да кандидатстват и тя да им помогне да вземат едни пари от Европа.

Но, за да не се изложат пред приятелката трябвало да покажат, че имат пари, които тя да раздаде като рушвети по министерствата.

Съгласил се Антон да набави парите и тръгнал по банките, ипотекирал апартамента си и получил над 20 000 лева кредит, които предал на приятелката на Ани, за да ги носи по София. Ден след като парите били взети, Ани изчезнала. И от нея и от приятелката и няма и следа.

Уплашен и ужасен, засрамен от глупостта си и от мерака си, и след като изчакал седмица Ани да се появи, вчера благоевградчанинът осъмнал в полицията, където депозирал жалба и дал пълно описание на измамничките. Полицията ги издирва.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!