Персоналният глашатай на Цветан Василев - Светослав Иванов отново използва ефира на предаването си, за да го превърне в рупор на лъжите на банкера беглец.
Скромният откъм професионални възможности "репортер", който неодавна не се посвени да избълва поредица от фалшиви новини покрай измислената "Бяла книга" за свободата на медиите, която бе пусната в публичното пространство от скандалните бизнесмени Донев, Дончев и Прокопиев, сега пробва да обслужи тезата им като натрапи в ефир служителката на жълтия сайт "Фрог нюз" Катя Илиева, която си изкарва прехраната при Агент Академик Огнян Стефанов.

Бившата говорителка на ГДБОП напоследък се превръща в копие на втръсналата на телевизионните зрители Татяна Дончева, която неуморно чертае абсурдните си твърдения за задкулисие и непрозрачност. 

Светослав Иванов, който пъргаво обслужи Цветан Василев с угодническо интервю във Виена, едва ли ще се поколебае да подари безценното иначе телевизионно и рекламно време на bTV дори на чистачка от пазара, стига да говори срещу Пеевски.

Нищо чудно в следващото издание на "120 минути" да цъфне отново провинциалистката с големия багажник и сладкото вълнено елече. Най-доволни от случващото се зад кулисите на bTV са скандалните босове, които са превърнали в своя мишена прокуратурата, която имаше смелостта да им повдигне обвинения.  

Цензорите на морала са същите, които вече две десетилетия се опитват да скъсат опашката на миналото си, което пази тайните за съмнителното си забогатяване.  Голяма част от присъстващите лъснаха по време на аферата "Арго", която показва как уважаваната доскоро bTV е заприличала на евтина слугиня, която продължава да прислужва на фалиралите лабораторни проекти на българския Фетуллах Иван Костов. 

Слава Богу българските граждани виждат за какво става дума и не случайно изпратиха остатъците от "Агнешките главички" на сметището.