Известният със своята световна неизвестност Александър Дунчев от „Продължаваме промяната“ (ПП) се настани в уютното кресло на Цецка Ризова и се почувства като в собствения си хол.


Александър Дунчев

Невръстният кандидат за власт бе оставен необезпокоявано да бръщолеви за бъдещия просперитет на държавата, ако партията му дойде на власт, но Цветанка Ризова така и не го засече с нито един неудобен въпрос.


Напротив! Усмихваше се широко и го гледаше влюбено. Въпросите към „Продължаваме промяната“ висят със страшна сила над двамата й лидери – Кирил Петков и Асен Василев.

Сред питанията са защо Петков е заблудил държавните органи, че е прекратил канадското си гражданство, а към Василев защо притежава октопод от офшорни фирми.

Друг техен съратник пък трябва да отговори на въпроса как така е продал фирма с многомилионни задължения на бедняк от ромски произход. 

Въпросите ще лежат с пълна сила и на съвестта на Цветанка Ризова, защото тя често пъти се нахвърля върху определени гости със стръвта на озверял питбул, а в други случаи – като днешния, мърка като персийска котка.