"Не съм наивник. С тази жена си говорихме повече от година, спечели доверието ми. Повярвах й, че ме харесва, че иска да дойде при мен в Турция, но заради дългове към държавата не може да я напусне. 5-те хиляди евро, които преведох по нейна сметка, бяха за погасяване на данъци за къщата и др.", споделя Доган Атеш, който въпреки обявената награда, все още не е получил данни за "младата жена от Бачково", пише rodopi24.blogspot.com

Според информацията в сайта турският гражданин е превел 5 000 евро на красива нашенка, с която в мобилно приложение за текстови съобщения решили да се оженят, но след като получила парите, българката изчезнала.

Вчера той публикува нейни снимки и телефонния й номер в изселническа група във Фейсбук с надеждата да получи сведения за истинската самоличност на измамницата и координатите й.

Десетки отговарят на Доган, но повечето го укоряват или обобщават, че е жертва на класическа любовчийска интернет измама.

Докато нашенката обяснявала с "данъчни задължения" невъзможността да стигне до любимия в Турция, Доган не можел да си извади българска виза, за да дойде у нас.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук