Полицаи арестуваха брата на Янко Гюров-Поморийския – Недко Гюров, съобщава Флагман.бг. Той е задържан на АМ „Тракия“ в района на Карнобат.  45-годишният Недко Гюров е спипан да шофира колата си Ауди S3 след употреба на наркотични вещества, чиято проба показала положителен резултат за метамфетамин, амфетамин, канабис, опиати или кокаин. Това дало достатъчно основание, за да му претърсят и автомобила, в който са открити два пакета марихуана с общо тегло над 2 кг. - без съмнение за разпространение. 

Недко Гюров е брат на близкия до Димитър Желязков – Янко, известен в ъндърграунд средите с прозвището Янко Поморийския. 

Преди години Недко също работел за несебърския бос, но между двамата последвал сериозен разрив. Недко се спасил от униженията само заради брат си, но получил забрана от Очите да пребивава на територията на Поморие, пише още Флагман.бг.

Помориецът нямал друг вариант освен да избяга в Германия, сам, а семейството му – съпругата и двете му деца са останали тук. Недко Гюров се осмелил да се върне в България съвсем скоро, тъй като Митьо Очите е в ареста в Истанбул. 

Подозренията са, че докато е работил за Очите Недко се е занимавал с наркотици, довериха наши източници. Един от неговите подчинени в онзи период е бил Димитър Димитров-Бабата.

Припомняме, че Бабата е осъден на 4 години затвор за показното убийство на наркострашилището Иван Попов-Костов, извършено на 15 ноември 2015 г. пред клуб „Омара“ в Поморие. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!