„Този индивид с украинската регистрация мина с 80-90 км/ч, на боя разстояние от автомобила ми на улица „Първи май“, на около 150 метра преди КАТ в посока „Възрожденци“. На забранен участък, навлезе в насрещното при задаващи се пред него автомобили, съобщава rodopi24.com. 

Явно му се стори бавна скоростта от 45 км/ч и реши да не чака. Дали е украинец или поредният гастарбайтер, роден из нашите баири, няма никакво значение.

На този участък преди няколко години един подобен при опит да изпреварва влезе в двора на една от къщите. Минути преди това там са били две дечица, които баба им прибрала, за да хапнат. Айде малко мозък в тези глави!“.

„Това не е вярно, не съм карал с повече от 20 км/час. В този град и да искаш не можеш да се движиш по-бързо. Колата ми е с мощен двигател и вероятно по шума човек се е заблудил“.

Припомняме, че по този начин се оправда водачът на същия автомобил през май м.г., когато бе засечен да форсира колата си и опита да вдигне 100 км/ч след кръстовището на Новия мост. Тогава мъжът се представи като кърджалиец, който от 25 години работи в Украйна.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук