Трагедията в Айтос е неописуема след смъртта на 62-годишният Антон Георгиев. Мъжът загина при брутална катастрофа в петък вечер, след като Ауди А3 се блъсна с бясна скорост в Лада Нива, в която е пътувал. 

Инцидентът стана на АМ „Тракия“ – в района на 327 км, в посока София. 

Ударът е бил толкова жесток, че Антон не е имал никакви шансове да оцелее, пише "Флагман", позовавайки се на свой източник. 

При сблъсъка той буквално е изхвърчал през стъклото, тялото му е намерено на метри от катастрофата. Айтозлията не е имал късмета на приятеля си от Карнобат, който е шофирал Ладата. 57-годишният Божидар Димитров е настанен в УМБАЛ-Бургас с контузия на гръдния кош и корема. Няма опасност за живота му. 

Виновен за инцидента е 28-годишният Георги Петков от сливенското село Кортен. Той се движел с висока скорост, застигнал Ладата и я блъснал отзад. Не е имал време за реакция. Отървал се е почти без никакви наранявания. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

От пресцентъра на Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че няма привлечен обвиняем, но се работи усилено за изясняване на фактическата обстановка. Очакват се резултатите от експертизите, за да се установи с каква скорост се е движел младият шофьор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ