Венета Харизанова, за която БЛИЦ вече съобщи, че се е уредила с апетитна позиция в партията на Слави Трифонов, ликува по особено интересен начин към края на изборния ден.

БЛИЦ припомня, че преди време се разбра, че известната моделка, актриса и бивша телевизионна водеща е станала част от "Има такъв народ".

БЛИЦ уточнява, че днес различни агенции наредиха партията на Слави на второ място след ГЕРБ.

Именно с това Харизанова се изфука във фейсбук.

Малко след това пък моделката реши да сподели фотос, от който става ясно с кой партии "Има такъв народ" няма да се коалира."НЯМА да се коалираме с ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО при никакви условия!", гласи текст към снимката, която Харизанова сподели.

Важно е да се уточни, че непосредствено след това моделката изтри публикацията, от която уж става ясно с кой няма да се коалира партия "Има такъв народ".

БЛИЦ припомня, че по-рано днес самият Слави Трифонов коментира по доста неочакван начин изборните резултати. Той заяви, че има симптоми на коронавирус и се е самоизолирал, но победата днес била за българите.

Междувременно премиерът Бойко Борисов се обърна към опонентите си с думите "Предлагам мир, нека да заложим на експертите".

От Централната избирателна комисия (ЦИК) пък оповестиха първи данни към 00:20 на 05.04.2021 г. при обработени 6.70% СИК протоколи в РИК. От тях стана ясно, че ГЕРБ е първа политическа сила, а "Има такъв народ" са на второ място.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ИЗБОРИТЕ В БЛИЦ!