Виктор Николаев не изпусна повод да се изгаври с апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка Цачева. Поне така изглеждаше, коментирайки видео от рубриката "Моята новина" в сутрешния блок "Здравей, България".

На стената на студиото се появи видео с бетоновоз, който кара бясно из столичните улици. Скоростта му бе повече от 100км./ч. и дори си позволяваше да изпреварва с мръсна газ останалите участници в движението. 
 

"Ето го, аз карам със сто и не мога да го стигна. Това не е нормално", коментира водачът, който прави клипа и възмутено произнесе номера на превозното средство, нарушаващо правилата. 
 

"Бърза да се правят апартаменти. Трябва да ходи да се бърка, за да се строят", пошегува се Николаев, а после сам се скастри. "Стига шегички", отсече той. 
 

Минути по-късно, вече сериозен, водещият обяви, че акцент и в днешното им предаване ще е именно скандалът с апартаментите на властта, но в студиото няма да има човек от ГЕРБ, защото всички изчаквали да мине проверката и да излязат резултатите от нея. 

БЛИЦ припомня, че в събота правосъдният министър Цецка Цачева подаде оставка след среща с премиера Бойко Борисов. Според коментарите след действията й обаче това е по-скоро морален акт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!