Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 4-ти до 10-ти януари? 

Овен 21 март – 20 април

Контролирайте амбицията. През уикенда много може да ви се даде, но и много ще ви се вземе. На 6-и до обед първо дайте преди да поискате каквото и да било. В следващите дни ще получавате неща, които не се дават на всеки или не сте мислили, че ще ви се случат. Вечерта на 8-и навлизате в неблагоприятен период. На 9-и трудно разделяте неделимото, а на 10-и затъвате в проблеми.
4-ти е труден ден за родените в третата декада.

На 5-ти ще се справите с поне един проблем и ще дочакате някаква награда за положените в миналото усилия. На Богоявление до обед правете това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че ще е добре за другия. На Ивановден съдбата завърта своето колело и дано да е в печеливша за всички нас посока. На 8-и до обед ще свършите много добра работа и ще привлечете съмишленици по всякакви въпроси касаещи работата, бизнеса и личните ви отношения.

На 9-и провокациите са на всяка крачка. На 10-и Луната е последоветелно в опозиция на Юпитер, Слънце, Меркурий, Сатурн и Плутон.

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Телец 21 април – 20 май

4-5-и носят подаръци, за които не сте мислили или не сте се постарали толкова. Правите удар в тотото на живота. До 8-и на обед всичко при вас върви по план и график, носи късмет и придобивки, щастливи моменти и изгодни бизнес предложения. В тези дни реализирате и първите си печалби за годината. Участвайте и в благотворителни прояви, двойно ще ви се върне. 9-10-и носят ураган от промени.

На 4-и до обед се занимавайте със семейни дела и домашни ангажименти, но за следобед планирайте публична изява и срещи с приятели. На 5-и до обед действате нахъсено и с мисъл за постигане на високи цели. На 6-и до обед давайте повече от себе си и правете компромиси, които със сигурност, ще привлекат благоприятни случайности и хора, които в бъдеще ще ви бъдат от полза.

Всеки жест ще ви носи късмет и обич. На Богоявление по някакъв особен и божествен начин всеки ще усети къде му е мястото и накъде да върви. Всяка среща ще е от значение. На 7-и черпи приятелят Иван, всеки има такъв. Денят е белязан с началото на нови връзки, с тенденция към годежи, сватби и веселби. Постарайте се да изглеждате на ниво. 8-и е ден за дебюти, за огледи, за представяния на проекти и предложения пред изпитни комисии и фирмени съвещания. На 9-и денят ще е с негативно излъчване. Предстои пълнолуние придружено от лунно затъмнение. На 10-и денят ще донесе много промени в начина ни на работа и живот.

Близнаци 21 май – 21 юни

Настоящият период натрупва агресивна енергия и желание за промени. Постарайте се да бъдете добре информирани, не разчитайте само на едно мнение и едностранна информация. На 4-и някой ще е забравен. На 5-6-и парите текат в една посока, някой ще се почувства ограбен. 7-8-и ще ви донесат пътувания, а 9-10 неочаквани обрати в отношения, които от доста време сте оставили на чужд контрол.

На 4-и си спомнете приказката за стълбата. Обърнете се назад, подайте ръка на близък, който е в притеснено положение. На 5-и чакайте подаръци. Проблемът е, че с някои от тях се цели да ви затворят устата и ограничат периметъра на дейстиве. На 6-и до обед всичките ни действия е добре да се насочат с мисли и любов към другите. На 7-и Луната навлиза във вашия знак и бързо променя планове и нагласи. На 8-и ще постигнете напредък във всеки разговор, особено ако се води с много хора, ако се търси единно мнение в групата, в която работите. На 9-и агресията е повсеместна. На 10-и денят ще е белязан от пълнолуние, което ще напълни само някои кошници. Не пипайте резервите, не закачайте чуждите пари и вложения.

Рак 22 юни - 21 юли

4-и, 9-и и 10-и са рисковите ви и неблагоприятни дни за периода. На 10-и предстои пълнолуние с Лунно затъмнение, което ще засегне някои страни в Азия. Ще се натрупа голямо напрежение на всички нива, което може да рекушира неприятно върху здравето ви и личната инициатива. На 5-6-и правете и ще ви правят услуги. 7-и изисква да бъдете на няколко места едновременно. Разпределете времето си.
4-и е ден на тежки обрати и неприятна конкуренция за родените в третата декада. Тази вечер някой ще спечели много, а друг неприятно ще се издъни.

На 5-и до обед напрежението още ще витае във въздуха, ще доминира желанието да изпревариш дори и времето и да вземеш максимално възможното. 6-и е ден на полезните продукти. Ако ги комбинирате с полезни мисли и усещания ще направите пробив в отношенията. Не чакайте второ предложение. На 7-и до обед отделете време за визията си.

Предстоят срещи важни за бъдещата ви работа и връзка. 8-и е важен ден за привличане на нови съюзници и сътрудници. На 9-и денят ще е зареден с огромна агресия, с желание да вземеш и да употребиш, да посегнеш на чуждото, да навредиш на ближния, особено ако ти е конкурент. На 10-и предстои пълнолуние с Лунно затъмнение в знака на Рака попадащо на датата 4 юли, което по някакъв начин ще се отрази на Америка. Сянката на затъмнението минава през Китай, така че двете страни може да втвърдят тона на отношенията си и водените преговори да зациклят. Това ще бъде и за вас ден с тежки индикации и с огромно противопостяване на амбиции и интереси.

Лъв 22 юли – 22 август

В първите три дни на периода за вас тече игра на нерви, но след това вие ще определяте правилата и ще играете по нервите на другите. На 5-6-и може да загубите пари и позиции, но на 7-8-и ще постигнете победа в нова посока. 9-10-и са дни променящи статуквото. Ще имате възможност да доминирате в изменящата се ситуация. И враговете и приятелите ви ще се нуждаят от помощ в този момент. На 4-и родените в третата декада ще се изкачват успешно по стълбата на успеха. Ден за участия в публични изяви, в конкурси и състезания.

За 5-и съветът на деня е да работите повече за другите, а не за личните си ползи и интереси. На 6-и се хвърля кръста, а който го улови ще има и важни ангажименти за годината, а не само протекция свише. На 7-и съдбата ще завърти своето колело и ще ви даде повече права и пълномощия. 8-и е ден на призив. Сега е момента да привлечете съюзници и съмишленици, спонсори и бизнес партньори от страната и от чужибна и да стартирате съвместни печеливши проекти. 9-и е ден на хищниците, а Лъвът е от тази порода. Няма да има място за тревопасни в игрите на едро. На 10-и е добре да водите балансирана политика и да играете ролята на фона, на който се развиват действията.

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Дева 23 август – 22 септември

Тръгнете с голямата кошница. До 6-и ще се похвалите с победи, с придобивки и неочаквани предложения. 7-8-и ви правят част от неравностойна програма и работа, от която ще спечели някой друг стоящ в сянка. Не разкривайте тайни и намерения, не споделяйте информации и бизнес планове. 9-и идва с огромно желание и апетит. Дано ви допуснат на трапезата и на 10-и.

На 4-и в организма ни ще се събуждат мощни сили. Не се претоварвайте до обед, но следобед ще се наложи да увеличите натоварването. На 5-и не се разсейвайте с любовни авантюри. Този ден е даден за работа, за първият ви или пореден опит за летене в нова среда и на нова служебна позиция. На 6-и може да спечелите от прояви на благотворителност. На 7-и денят ще носи пречистване, но чрез изпитания и страдания. На 8-и е важно да си намериш мястото и точните хора, на които да разчиташ в бъдеще. 9-и ще е ден на големи апетити и лъвски амбиции. 10-и пък ще е ден на промени, които ще обрулят върховете, но няма да засегнат вашите позиции, ако се снишите и затаите в очакване.

Везни 23 септември – 22 октомври

4-и, 9-10-и ще бъдат за вас рискови и неблагоприятни дни, в които ще се налага да взимате болезнени решения и да правите нежелани компромиси. Не правете никакъв избор и не подлагайте на риск личните си и професионални връзки. В тези дни ще попаднете между чука и наковалнята. 5-6-и носят печалби, а 7-8-и отварят врата към нова работа и нови лични отношения.

4-и ще е ден на тежки сблъсъци на интереси, особено по отношение на имотни въпроси. На 5-и се явете на конкурси и кандидатствайте по спонсорски проекти. На Йордановден се хвърля кръста, но във вашия живот някой ще хвърли ръкавицата на предизвикателството. На 7-и предстоят два дни на проблеми в интимните и любовни връзки.

Луна и Венера сключват рискови аспекти със Слънцето ви. На 8-и ще загубят позиции соловите играчи, тези които не намират мястото си в нито една от групите, в които ги канят. Ще се наложи да направите избор, да се лишите от едно за сметка на друго, за да имате нужните протекции и защити. 9-и е ден на тежка конкурентна битка на всички нива в живота ви. На 10-и седем планети сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Няма как в подобна ситуация нещо в живота ви да не се пречупи и да приключи.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Периодът започва с три дни, в които околните ще ви извиват ръцете с претенции и изисквания, които трудно ще задоволите. Не планирайте рискови изяви и пътувания през уикенда. 7-8-и позволяват да влезете в нова среда и да тествате личната си пригодност за една или друга работа. На 9-10-и ще се случват събития, които ще детронират не само конкурент, но и личният ви спонсор и покровител.

На 4-и денят ще започне с големи надежди и приятни моменти, но до вечерта напрежението ще нараства. На 5-и денят ще започне с удар под кръста, с неприятни новини или случайности, които ще ви извадят от равновесие. 6-и е ден на душевно и физическо пречистване. Хвърля се кръста. Изхвърлете като стара дреха всичко, което ви пречи, разболява и вреди. На 7-и дори и да закъснеете е важно да изглеждате на ниво. 8-и е ден с огромна регенерираща сила. Събираме се в групи по интереси. Лагерите в живота, в политиката и в бизнеса се оформят. 9-и може да ви даде заслужени или незаслужени властови позиции. На 10-и ще е в сила поговорката, „когато двама се карат, третият печели.”.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 4-и енергията ви ще се канализира в успешни делови и творчески начинания. До обед на 5-и чакайте важни новини и покани. На 6-и правете това, за което ви помолят, а в следващите дни колкото и да се молите никой няма да ви чуе. Дистаниците се увеличават. Ще се наложи да преминете в нова група по интереси и бизнес. На 9-10-и предстоят болезнени за близките ви промени.

На 4-и късметът ще работи повече за родените в третата декада. На 5-и не правете планове за деня. Тенденцията е към неочаквани промени и възможности, които трябва да се използват. На 6-и преди да поискаш каквото и да било е добре да дадеш и да направиш подарък от сърце, както у дома, така и на работното място. Ще спечелите съюзници с нещо дребно като жест и поведение.

На 7-и Луната от Близнаци е в опозиция на Марс от вашия знак. Контролирайте емоциите. На 8-и проблемът ви ще дойде от опасността да останете извън играта, да не присъствате или да закъснеете за събрания, за колегиални и шефски сбирки. На 9-и преди пълнолунието емоциите ще вземат връх над здравия разум. Увеличете самоконтрола, не планирайте срещи, на които ще се обсъждат неудобни въпроси. На 10-и ще е трудно да се запази статуквото.

Менделсон! 3-те зодии, които ще сключат брак през 2020 година

Козирог 22 декември – 20 януари

4-и, 9-и и 10-и са рискови дни. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което ще противопостави пет планети от вашия знак на Луната от Рак. Лични, семейни и професионални връзки ще са подложени на изпитание. И общественото мнение настръхва по незначителни поводи. 5-и ще ви донесе печалба. На 6-7-и предстои пречистване, а на 8-и намирате съюзници.

На 4-и денят ще носи проблеми и напрежение във връзките за родените в третата декада. На 5-и ще печелите предимства, законът ще ви подкрепя и може да се уредите с неочаквана печалба. 6-и е един от дните, в които молитвите се сбъдват. Не позволявайте на ума да се намесва в законите на сърцето. На 7-и всички пътища ще водят към едно определено място, където ще намерите пристан и  подслон и ще разрешите спорните въпроси. 8-и ще отвоеи няколко възможности и варианти на избор.

Вземете без протакане решения касаещи промени в работата и връзките. 9-и ще ви вкара в професионални и юридически затруднения. На 10-и Слънцето от вашия знак е в съвпад с Меркурий и заедно с останалите планети в Козирог се противопоставят на Луната от Рак. Предстои пълнолуние с луннно затъмнение, което ще затъмни хора, позиции и интереси, ще предизвика рокади, ще донесе промените, на които от доста време се надяваме, но по един болезнен начин. До десетина дни животът ви може да се промени.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Първите три дни на периода ви носят допълнителни разходи и нарастващо безпокойство за действията и положението на близки и приятели. Мислете и за себе си. На 7-8-и чакайте награди и поощрения. Ще получите и предложения за нова работа или за участие в нови професионални проекти. На 9-10-и предстоят преустройства, които ще променят и вашия живот и средата, в която се движите.

На 4-и ще свършите много добра работа и ще постигнете напредък във връзките. На 5-и не правете амбициозни планове за деня. По скоро вие ще задоволявате капризите и амбициите на околните. 6-и за родените в третата декада ще носи пренапрежение, но близо до вода ще се успокоите и презаредите. На 7-и ще постигнете напредък в различни сфери от живота и личните отношения.

На 8-и не отклонявайте покани. Може да ви се обадят с ценно предложение, което ще подобри материалното ви положение, ще ви устрои в нова среда, на нова работа и в нов творчески екип. 9-и е ден на големите апетити. Увеличете дистанциите, особено с хора, които ви пренапрягат и непрекъснато ви ръчкат с остена на принудата. На 10-и предстои пълнолуние придружено с лунно затъмнение. Дават се знаци, които всеки трябва да приеме и преосмисли.

Риби  20 февруари – 20 март

До 7-и играете своята игра и взимате максималното от живота. На 7-8-и ще се наложи да подкрепяте нечии инициативи и да работите за чужда кауза. Двойнствените връзки ще ви притискат с претенции и изисквания. Търсете странични подходи и варианти. Тръгнете в нова посока и се откажете от нещата, които ви вредят и затормозяват. Събитията от 9-10-и ще елиминират конкуренцията ви.

На 4-и се дръжте изправено, независимо какви отговорности и грижи ви е стоварил живота. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния ни стълб. Планирайте уточняващи разговори и такива, които ще пренаредят семейния пъзел. На 5-и до обед може да постигнете максималното и да преустроите живота си. На Богоявление, в ден на кръщение за всички нас във водите на промяната, преди да помислите за себе си помислете за нуждите на семейството и на хората, които ще срещнете. На 7-и и на следващия ден ще вървите по тънък лед от емоции и пристрастия. На 8-и тръбачът-съдба свири сбор.

От особено значение е всеки да се включи в подходящия за желанията и амбициите му екип. На 9-и змеят на амбицията ще е отворил голямата си уста. Страстите ще се развихрят както у дома, така и на работното място. На 10-и предстои пълнолуние, което ще чупи окови и маха задръжки, но ще залага и нови капани.