Плодовете са неразделна част от всяка балансирана диета, а в летния сезон ги похапваме в още по-големи количества.

Жадни за витамини, често избираме определени плодове, което може да се дължи на нашия хороскоп, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7.

Ето и кои са най-подходящите за всяка зодия, и които можем да хапваме по-често от останалите:

Овен

Лимон: Насърчава умственото и емоционално удовлетворение на представителите на този знак, а също така успокояват яростта и негодуванието им.

Месецът на раждане разкрива каква болест може да ни мъчи

Телец

Банан: Като един истински любител на добрата храна, Телецът обича да похапва сладко, дори и когато готви. Макар да са с по-високо съдържание на фруктова захар, бананите подобряват здравето на черния дроб и храносмилателната система на зодиакалния знак.

Близнаци

Манго: Близнаците са известни с чувството си за хумор и активен начин на живот и в този ред на мисли плодът манго им помага да се заредят с енергия, карайки ги да се чувстват щастливи и успешни.

Рак

Ананас: Представителите на зодиакалния знак Рак пък имат нужда от ананас, който им помага да се чувстват самоуверени, организирани, бързомислещи и остроумни.

Лъв

Кокос: Той помага на Лъва да остане спокоен и търпелив. Плодът съдейства на представителите на този зодиакален знак да покажат и артистичната си страна.Дева

Ябълка: Идеалният плод за Девата е ябълката – тя им помага да се концентрират по-добре, да развиват уменията си, да се самоусъвършенстват, да мислят разумно и рационално.

Везни

Круши: Те са идеалния плод за Везните, тъй като повишават тяхната креативност, лоялност и развиват въображението им, изграждат комуникативните им умения и допринасят за вътрешното щастие.

Скорпион

Грейпфрут: Скорпионите пък имат нужда от грейпфрут в моментите, когато се чувстват раздразнени или ядосани. То ги поддържа спокойни и им помага първо да мислят и после да действат.

Какво очаква всеки знак от източния календар през 2021 г.

Стрелец

Нектарини: Сочни нектарини – от това имат нужда Стрелците, за да подобрят любовния си живот. Консумацията на този плод влияе положително и на нивото на щастие на представителите на тази зодия.

Козирог

Нар: Един нар на ден наистина пази докторите далеч от Козирозите. Те са полезни за сърцето на представителите на този зодиакален знак, насърчават волята и смелостта им.

Водолей

Праскови: Водолеите трябва да прочистват ума си и да се зареждат със енергия чрез праскови. Тя им помага да каляват характера си и да поддържат доброто си чувство за хумор.

Риби

Киви: Най-добрият плод за Рибите пък е кивито. То действа благоприятно на техните житейски и професионални задачи, помага им да бъдат по-успешни в любовта и в развиването на личните им качества.