През зимата много хора се отказват от битката с излишните килограми. Всъщност - направо я губят. Сезонът е такъв - поради студове, снегове, ветрове, киши, силно ограничаваме движението, а туршиите така разяждат...
Проблемът е, че и през лятото не сме се забързали кой знае колко да се раздвижваме - вече излязоха сравнителните анализи, че сме най-обездвижените като нация. И по принцип се храним небалансирано през цялата година - за това докторите предупреждават отдавна.
 
Приемаме твърде много мазнини и въглехидрати - калории, които не са необходима на организма да ги използва за енергия. Той не може да ги усвои и "изгори", затова те ни се напластяват в излишни килограми.
 
Така настойчиво възниква - обикновено през пролетта или началото на лятото, въпросът: "Как да отслабна"?  "Бързо и трайно", отговарят от клиниката за вталяване "ЛъкиФит" в Банско.  Ако изберете краткия курс, за седмица ще стопите до 6 процента от теглото си. При двуседмичния курс ще отслабнете до 8 процента.
 
Говорим за отслабване без диета или глад, сред удобствата на петзвезден комфорт. Освен това в "ЛъкиФит" ще научите как да достигнете желаното от вас тегло и да го поддържате трайно, ще си създадете полезни навици за активен, пълноценен живот. Затова говорим за здравословно отслабване.
 
Всяка година "ЛъкиФит" отваря врати през април - точно когато започва въпросът "Как да отслабна" - и работи до ноември, за да се използва времето за различни активности в планината според възможностите ви. Всъщност това са развлечения - разходки сред прекрасната природа; конна езда, спортни тренировки на чист въздух, преходи с различни терени, наклони и т.н., трудността на които избирате вие. 
 
Това се съчетава в цялостна програма с танци, фитнес, лечебна гимнастика и др. Можете да бъдете сигурни, че подборът е направен професионално - достатъчно е да споменем специалните китайски упражнения за дишането. Те не само подпомагат оросяването на мозъка и предпазват от сърдечно съдови заболявания, но влияят благотворно за дейността на всички органи.
  
Двигателната активност се комбинира със здравословно хранене - вкусно, но балансирано, без така наречените "кухи калории". Всеки ден е предвиден прием на жива вода, а също така на фреш и зеолит. Менюто е под контрола на проф. Божидар Попов.
 

Така цялостната програма в "ЛъкиФит" ще ви покаже модел, а и ще получите конкретни съвети от специалистите, което ще ви помогне повече да нямате проблеми с наднормено тегло.
 
Трябва да знаете също, че курсовете в клиниката са под медицински контрол. На сайта на програмата подробно са изброени необходимите медицински изследвания, както и някои сериозни заболявания, при които програмата не е препоръчителна. Могат да се направят изключения при по-леки форми на болестите, но при всички положения предварително се консултирайте с екипа.
 
ЛъкиФит e петзвездна клиника, която се помещава в луксозния хотел "Лъки Банско". Отслабването е съпроводено с детокс и антистрес, с подмладяване и разкрасяване. Основната програма е "ЛъкиФит Стандарт". Може да изберете и "ЛъкиФит Плюс" за релакс на мускулите и да се засили ползотворният цялостен ефект.
 
Или пък може да се спрете на "Лъкифит Антистрес". Тя също се основава на "ЛъкиФит Стандарт", но е подходяща и за хора, които са с нормални за ръста си килограми, тоест - не страдат от наднормено тегло. За тях престоят в "ЛъкиФит" ще е активна почивка с множество забавления, с която ще подобрят общото си здравно състояние. С "ЛъкиФит Бюти" пък, чрез добавяне на различни процедури, може да наблегнете и на козметичния ефект - стягане на кожата, освежаване, борба с целулита.
 
 Накратко - битката с излишните килограми не е загубена. Можете да я спечелите, да се освободите от стреса и да подобрите общото си физическо състояние. Просто изберете "ЛъкиФит".

https://luckyfit.eu/

https://luckyfit.eu/fit-program/

https://luckyfit.eu/about-us/