Румен Радев и съпругата му са в Япония по случай официалното възкачване на император Нарухито на трона. Вчера първата двойка на България демонстрира безупречен стил в Страната на изгряващото слънце.

Деси Радева като Мелания Тръмп, скри шапката на всички в Китай! (СНИМКИ)

За значимото събитие, президентът се бе спрял на черен фрак с бяла жилетка и папийонка, а съпругата му носеше ефирна рокля в бледолилаво с дълги ръкави, прибрана в талията с широк бял колан.

След интронизацията си, императорът даде специален прием за своите гости, на който семейство Радеви се появиха в различно облекло.

Президентът се бе спрял на класически черен смокинг с папийонка в същия цвят, а Десислава бе избрала дори още по-впечатляващ тоалет от този, който бе облякла за церемонията в "Боровата зала" на императорския дворец.

Деси Радева направи голям моден гаф! (СНИМКИ)

Кралско синята рокля с медни отблясъци и голи рамене подчертаваше женствеността на първата дама, пише dir.bg.

Корсетът, по който нежно се спускаше дантела с флорални мотиви, вървеше плътно по тялото ѝ, докато полата от копринена тафта и тюл се разкрояваше ефирно и падаше на гънки до земята.

Тя се придържаше към напълно изчистена визия - със съвсем лек грим и без бижута.

Деси Радева направи нещо доста интересно! (СНИМКИ)

Този ѝ тоалет също е дело на дизайнерката Невена Николова, на която се доверяват редица световни звезди, сред които са Никол Шерцингер и Елизабет Хърли.