Последните месеци доказаха, че много сектори на икономиката се справят блестящо, благодарение на възможностите за бизнес, които предоставя интернет пространството. Дигиталната епоха оказва своето влияние и върху феновете на игрите на Спорт Тото.

Оказва се, че онлайн залозите освен, че са все по-предпочитана форма за участие, стават и източник на крупни печалби. Четвъртият тото милионер Недялко Иванов, благодарение на решението си да заложи онлайн, може завинаги да забрави за всичките си материални притеснения с печалба от 1  597 676 лева.

Той споделя, че това носи голямо удобство и може да спести много време. Какво по-хубаво от това да заложите онлайн, докато пиете за събуждане първото си кафе и още същия ден да заспите като поредния тото милионер. Регистрацията можете да направите на сайта www.toto.bg. Тя е еднократна и веднъж направена имате възможност да залагате колкото пъти поискате, по всяко време и от всяка точка на света.

Шанс да пробвате късмета си имате още този четвъртък, когато навръх Спасовден ще се изсипе благодатен дъжд от печалби. В играта „Тото 2 - 6 от 49“ ви очаква изкушаващ джакпот от 3 400 000 лева, а в „Тото 2 – Зодиак“ печалбите са до 3 000 000 лева.  Не е за пропускане и сумата от  500 000 лева, колкото се очаква да достигне джакпотът в играта „6 от 42“. 

Разбира се, всеки, който пожелае има възможност да участва всички числови игри на тотото, а печалбите винаги са на много високо ниво. Попълнете вашите любими комбинации онлайн и ще си спестите риска да загубите квитанциите си или по някакъв начин да ги увредите.

Всичко става бързо, лесно, удобно и когато има късмет изобилието от пари не закъснява. Освен това, посетителите на сайта www.toto.bg  имат възможност да проверяват числата си за минали и настоящи тиражи, отново в удобно за тях време и място.  

С онлайн регистрацията има възможност да се присъедините към програмата за лоялност Тото клуб. Най-новата кампания стартира още в началото на юни под мотото „63 години ТОТО Mания “ и ще продължи до 12-ти юли.

В нея може да вземете участие като направите залог за числовите или закупите талон от моментните лотарийни игри на Спорт Тото.  Всяка покупка на стойност равна или по-голяма от 2,00 лева ви носи една бонус точка, а десет бонус точки ви дават шанс за участие в жребий за 63 печалби по 100 лева. Кампанията е част от събитията, посветени на 63 години Спорт тото, а големият брой печалби увеличават още повече възможностите ви за успех.

Устремът на късмета ще открие и блестящ прицел за печалби в моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор. Забележете, че вече стартира и промоционалната кампания „Печалби плюс – Печалби без край“. В нея участват всички непечеливши талони, които бъдат регистрирани на lottery.toto.bg. Кампанията ще продължи до 30-ти август и всяка неделя в нея ще бъдат теглени на случаен принцип разнообразни предметни и парични бонус печалби.

Древните китайци са казвали, че и най-вълнуващото пътешествие започва с първата крачка. А първата крачка от пътешествието към възможностите за колосални печалби, може да се окаже регистрацията на сайта www.toto.bg. Призваните да я направят са именно тези участници, които редовно търсят шансове да спечелят.