Фидес Хюсеин е световноизвестна ясновидка, феномен, с 44 години практика, има клиенти от цяла България и много държави. Родена е в семейството на националния шампион по борба Мехмед Пехливанов, 12 години непобедим на ринга, любимец на Тодор Живков и създател на всеизвестната сентенция „Ранътъ прави борбътъ”.
 
-Фидес, как разбрахте за дарбата си на ясновидка?

- Още през 1973 г. нашата духовна майка - леля Ванга е казала в 2 вестника – „Отечествен фронт“ и „Работническо дело“: „Мене ке ме наследи момиче от Шумен, но тя е мънинка. Ке стане девойка, ке стане нова Ванга“.

Аз не мога да съм изцяло нейна наследница, защото е имала други дарби, но още на 7 години започнах да предсказвам разни неща – на кого ще му почине кучето, на друг близък, кой ще се разболее, намирах изчезнали животни, предмети... И те се случваха нещата. На 11 години вече бях известна и пред къщата ни в Шумен имаше редици от спрели коли.

Дядо ми е бил ясновидец, на майка ми баба й - лечителка. Аз съм проводник, ясновидецът може само да дава път на доброто, не да се занимава с щуротии и магии, той ги маха.  

-В какво сте силна?

- Много съм силна в криминалистиката, намирам изчезнали хора или престъпници, открадната кола и др. Със спецслужбите съм работила доста години, сега обаче ме търсят рядко. Имам участие по случаите „Белнейски”, „Гунински” и несправедливо затворените медицински сестри в Либия.
Нощем често идват при мен за деца изпаднали в будна кома, в кома или в клинична смърт.

Работя и с хора, без диагнози – там успявам да помогна, както и на деца, обсебени от духове, изчиствам ги бързо. Аз обичам да решавам големи проблеми, по-сложни казуси. Това да ме питат за любовника или мъжа си е лесна работа. Също така съм личен ясновидец на десетина известни личности от шоу-бизнеса.

-При какви здравословни проблеми помагате?

- Помагам най-вече на хора, когато нямат диагноза. Фактът, че медицината не може да открие от какво е болен човекът, означава, че той е паднал духом и не съществува физически. Мога да вдигна човек, както си лежи в безсъзнание.

Не мога да помогна на кармично обременени хора, които са болни от нещо. Карма и съдба нямат нищо общо. Кармата е предопределена от Бог. А Съдбата на човек се мени всеки час и ден. Затова всички богати и успешни хора имат психоаналитик и личен ясновидец, който всеки ден ги напътства да не правят едно или друго нещо, да внимават в даден момент и т.н.

Иначе, ако болестта не е кармична, помагам при диабет, високо кръвно, рак, но само в първи стадий, преди да има операция и разсейки. Страхови неврози, панически разстройства, паднали духом хора не са проблем за мен.

-За България какви прогнози ще дадете?

- 2024 г. България ще се оправи, отдавна го казвам. Животът ще стане много по-добър. Гурбетчиите ще започнат да се връщат също от 2024 г.
 
Доста българи ще се върнат. Чужбина само взима здравето, душите, а нищо не дава. Това е оцеляване там. България е райски кът и след 2048 г. това ще стане очевидно.

Друго, което виждам за нашата родина, е, че в периода октомври т.г. – февруари догодина ще има политически убийства.

Ноември ще има наводнение. До края на годината в Гърция и Румъния ще има земетресение, но нас няма да ни засегне. България има сила, която я пази. Ще приемем еврото, както е планирано. За политика няма да говоря, не ми се дава.

Друго, което мога да кажа, е, че Турция ще вземе най-хубавите острови на Гърция до 3 години. Светът е много хубав, но хората не са.

-Какво бихте казали на българите?

- Да бъдат силни духом. Винаги казвам, че всичко е мисъл и енергия. Затова не бива да падаме духом, да се радваме на малкото, на природата, която Бог ни е дал, на това, че нямаме катаклизми, както в другите държави. България е малка страна, но е по-голяма от всички развити държави според красотата, природата, благословията и берекета си. Няма по-богата държава от България, ние живеем богато, но на нас ни се вижда бедно.

Малко хора сме тук, но понеже виждаме много трагедии, бедност, беди, затова ни се струва, че живеем бедно и нещастно. Искам да кажа, че в България коронавирус няма и никога няма да има! Хората да не се страхуват, така само си вредят. Страхливият и горделивият човек любов няма.

Принципите на моя живот са: не може черен човек да има бяла душа, нито дребен – голяма, нито грозен – хубава. По-добре не яж, отколкото какво да е. По-добре сам, отколкото с кого да е.  

Можете да потърсите за лична консултация Фидес Хюсеин на следните телефони: 0892050832, 0893718252. Тя приема в София и Варна.