Престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. „Гурко" между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Васил Левски", както и на моста пред Националния стадион "Васил Левски" са забранени до приключване на двубоя за Суперкупата на България по футбол между ЦСКА и „Литекс". Ограничението важи от 8.00 ч. днес, съобщиха от Столична община.
Футболната битка за Суперкупата на страната ще се играе от 20.30 ч.  на Националния стадион. Във връзка с мача от 17 ч до последния съдийски сигнал е забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на градския транспорт по ул. Гурко" между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между бул."Черни връх" и "Орлов мост", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между бул."Мадрид" и "Орлов мост" и по бул. "Драган Цанков" между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Пейо Яворов".

От 17 ч до приключване на двубоя се скъсява частично маршрута на автобусна линия № 75 и автобусите по този маршрут ще се движат до Военна академия. //БЛИЦ