Нападението срещу мен е с личен мотив и не е свързано с работата ми, съобщи пред Дарик бизнес дамата Петя Минкова-Стаевска, която беше залята с киселина преди дни пред офиса си на столичния булевард „България”. Тя допълни, че няма никакви конфликти нито с роднини нито с бизнес партньори.
„И аз три дни не съм спала и мисля от къде може да дойде и не намирам отговор. Освен, да е някоя болна и неудовлетворен, или някой мъж, недоказал себе си – просто не знам. С хората около мен, с които работя, и с които имам лични отношения, нямам конфликти и проблеми”, каза още пострадалата.
„Ако е свързано с работата, то е някаква жена, която въобще не познавам, просто й е болен мозъка и не може да приеме, че някой на 30 години може да постигне това, което сигурно тя не е постигнала. Аз със никой не съм се карала през последните 10 години, с никой нямам конфликти”, сподели още Стаевска. „За бизнес интересите не мога да говоря, защото всъщност бизнеса, който правя не е свързан с някакви огромни суми, с някакви територии, с някакви сериозни клиенти. Това, че съм постигнала толкова много като бизнес, като клиенти, е благодарение само на лични контакти и на съпруга ми”, уточни още тя.
Относно информациите за конфликт в семейството й заради разделянето на фирмата, Стаевска каза, че то не е свързано с конфликт и с брат й имат различен бизнес. „Ние сме в добри отношения, живеем в една къща. Всеки ден се виждаме и имаме добри отношения”, сподели Стаевска. /БЛИЦ