Попълнете търсена ключова дума или фраза

Hotel ZOO София с пакетни предложения за настаняване с експресен PCR тест, бърз антигенен или тест за антитела за COVID-19

https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/hotel-zoo-sofiya-s-paketni-predlozheniya-za-nastanyavane-s-ekspresen-pcr-test-brz-antigenen-ili-test-za-antitela-za-covid-19_news786526.html Blitz.bg София, България 10 Дек. 2020, 11:39 227 прочита 0 коментара
Hotel Zoo София предлага на своите гости специални пакетни предложения за настаняване с включени тестове за COVID-19.
 

С цел да улеснят гостите си и да им предложат комфортен престои и улеснено напускане на страната от Hotel Zoo София в партньорство с ДКЦ „Софиямед“ предоставят пакети за нощувка в хотела с експресен PCR тест за коронавирус, като резултата от теста се предоставя преведен и на английски или др. чужд език.

Eдиничното настаняване в луксозна стая с включен 1бр.експресен PCR тест е на преференциална цена от 199 лв., а двойното настаняване-ношувка за двама с 2бр.експресен PCR тест на цена от 299лв.
 
Резултатът от тестa се получава според технологичната натовареност на Лабораторията в конкретния ден от 1 до 4 часа, а при взета проба през съботния или неделен ден -до 8ч. или до края на деня.
 
Hotel ZOO София предлага и пакетна възможност за настаняване и тестване освен с експресен PCR, но и с бърз антигенен или бърз тест за наличие на антитела за COVID-19.

Единичното настаняване с включен 1бр. бърз антигенен тест е на стойност 130  лв., а двойното с включени 2бр. бързи антигеннни тестове на цена 160лв.
 
Единичното настаняване с 1бр. бърз тест за антитела е на стойност от 120лв., а двойното с 2бр. бързи тестове за антитела– 140 лв.
 
Избраните пакети се заявяват предварително на Рецепция, а пробовзимането за всички видове тестове се извършва от квалифицирано обучено медицинско лице от Лабораторията на ДКЦ "Софиямед" в хотелската стая с цел гарантирането на комфорта на гостите на хотела.

Лабораторията e Акредитирана за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати като същите са валидни при пътувания извън страната.
 
Повече информация за пакетните услуги вижте на www.hotelzoosofia.com

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам