Посолството на Израел в София съдейства за организирането на срещи с иновативни практики в медицината на 21 век, прилагани успешно в Израел и радващи се на огромен успех в лечението на някои тежки или смятани за нелечими състояния.
На демонстрация на 15 юни, вторник, от 11.00 часа, в Медицински център „Епика“ израелският съдов специалист д-р Яир Галили ще покаже как методът Ултразвуково-контролирана склеротерапия, базиран на високотехнологична иновация, слага край на ерата на операциите при лечението на всички форми на венозни заболявания, включително нови и хронични язви и рани.

Д-р Галили е началник на Клиниката по венозни заболявания в Медицински институт „Мор“ в Тел Авив. Той прилага метода от близо 20 години и успява да го усъвършенства до такава степен, че днес лечението на крак с венозен проблем отнема не повече от 2-3 минути. Терапията е напълно безболезнена, не се налага анестезия и болничен престой, веднага след процедурата пациентите се връщат към обичайния си начин на живот и ангажименти, а поради високата успеваемост (почти 100%) медицинската наука признава ултразвуково-контролираната склеротерапия за истинска революция и най-добрата методика за справяне с тежкото заболяване.

След покана от страна на Посолството на Израел през 2010 г. д-р Галили представя методиката в България и веднага е помолен да помага и на български пациенти като гостуващ лекар. Благодарение на иновативната методика и уникалните й възможности, вече хиляди българи, сред които и много лекари, артисти, спортисти, са забравили за коварното заболяване и се радват на пълноценен живот.

По време на презентацията д-р Галили ще демонстрира върху реални пациенти как иновациите в медицината помагат на хората. Лекарят ще отговаря и на въпроси, свързани със здравето и превенцията на заболяването.
Заповядайте на 15 юни от 11.00 часа в Медицински център „Епика“ на площад „Преображение“ 1, вход от ул. „Цар Симеон“, в София.

Моля да потвърдите присъствие на тел. 0888904173.