Интересна разпра между лидера на "Възраждане" и Соломон Паси.

След вчерашното участие на Костадин Костадинов при Цънцарова по БТВ Паси написа:

"Ако търсим съветски шпиони, има ги в кндидатските листи, има ги и в ТВ. Ще ги има ли в Парламента…?"
"Вчерашното ми участие по БТВ в предаването "120 минути" определено разбуни и възбуди чуждата шпионска мрежа у нас. Един от най-емблематичните резиденти на американския шпионаж у нас, Сюлейман Пуси, се кахъри, че в парламента щели да влязат съветски шпиони, при това е бил толкова развълнуван, че се кахъри с граматични грешки.

Но все пак това е разбираемо, човекът не е българин и българският не му е роден език, та да го знае безупречно. Ех, клети Сюлеймане, в парламента ще влязат български възрожденци, които ще накарат всеки един от вас да си плати за предателствата към България.

Тепърва ще се разбира кой, кога и колко пъти е ходил в американското, турското и другите посолства, колко пари е получавал, какво е обещавал и какво е изпълнявал, каква секретна информация е предоставял и какви облаги е получавал за тези си услуги.

Ние идем, Сюлеймане, и единственото, което може да те спаси, е еднопосочен билет за САЩ. Но и това ще е временно, защото светът се променя, Сюлеймане, и скоро няма да има място, където да можеш да се скриеш."