Жестока трагедия разтърси днес Ахтопол, съобщава strandjanews.com. Нелеп инцидент отне живота на 15-годишно момче. Дърво се стоварило върху малкия Исус и го смачкало, докато негов приятел го режел. Пристигналите на място линейка и полиция само установили смъртта му.

Какво точно са правили момчетата там и с кого са били все още не е ясно. Драмата се разиграла днес следобед в местност близо до Ахтопол. Загиналият Исус е от ромски произход, а семейството дошло преди години в Ахтопол.

Имал още три сестри и брат, повечето от които не посещавали училище. Самият той учил до 5-ти клас и напуснал училище, за да работи. Хората, които го познават казват, че бил добро дете, но родителите му били крайно безотговорни и той често като малък молел за храна, дори посегнал да краде, за да се нахрани. Не е изключено днес отново да е ходел да събира незаконно дърва със своя приятел.

Кметът на Ахтопол Станислав Димитров потвърди за смъртта на момчето, но отказа да даде повече информация по случая. Трупът на момчето е откаран в Отделението по „Съдебна медицина“ Бургас ,а детайлите около смъртта му тепърва ще се изясняват.