Журналистът Станислав Цанов изнесе лекция пред студенти от Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той се отзовава на поканата на младите хора.

В последния епизод на канала си той представя видео от лекцията. Студентите са срещнати с Катрин Тасева, Дебора, родителите на Цанов, управителя на агенция "БЛИЦ" Ивайло Крачунов, журналиста Крум Савов.

"За този, който си мечтае да стане велик спортист - ти можеш! За този, който мечтае да е успешен предприемач - ти можеш! За бъдещите актьор, актриса, певец, певица, журналист, водеща - ти можеш! Как Станислав Цанов създаде канал и от 0 абоната 2020та 3 години по-късно, в малка България има над половин милион абоната? Има ли тайна на успеха?

Има ли съвети, които пътя ми може да даде на всеки, да мотивира, но не чрез плоски фрази, а с реални изводи на база моя опит?

Разказвам историята си по покана на студентите по журналистика в СУ, но опитвам да направя и повече за тях - да ги срещна с работодатели /собственици на медии/, както и със специални гост-изненади: Катрин Тасева (шампион по художествена гимнастика) и Дебора! Дебора, момичето обединило България и отказало на почти всички водещи с жест към студентите и отговор на техните въпроси.", пише в обяснението към видеото Цанов.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук