Юлиан Костов е български актьор, който успя да пробие в Холивуд. Той е ментор на Мария Бакалова, а в подкаста на БЛИЦ "Не съм такъв човек" за първи път говори открито за себе си и защо никога няма да се снима в българска продукция. 

Младият талант се изказа доста остро за НАТФИЗ и колко е остаряло обучението там. Той не пести критиката си към родните режисьори и нещата, които се правят тук. Категоричен е, че в български сериал би се снимал единствено ако той го продуцира и сам го е написал.

Разказва подробно за най-големия си пробив - участието в екранизацията на известната компютърна игра Call of Duty. На кастинг с няколко хиляди актьори от цял свят, българинът бе избран за ролята на лидера на руските ултранационалисти Владимир Макаров, който след дълго отсъствие се завръща в най-новата част от поредицата.

Костов обяснява как е стигнал до Холивуд и лесен ли е бил пътят му. Оказва се, че е имало моменти, в които не е имал пари, че дори и дом. Но това не го отказва да следва мечтата си. 

В разговора се прокрадва и въпроса дали би участвал в някое родно риалити, за да натрупа повече слава или пари. Категоричният му отказ ще изненада всички. А дори признава, че е имал няколко покани от ВИП Брадър, които отхвърлих още в зародиш. 

Целият разговор с Юлиан Костов може да гледате във видеото и да разберете какъв човек е всъщност той: 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук