"Подкрепям подписката за правото на избор - с хартиена бюлетина или машина", пише Александър Урумов за Труд, по повод внесените над 110 хиляди подписа на граждани срещу задължителния машинен вот.

Бeз колебание станах част от инициативния комитет, не защото ме интересува кариерата на един или друг политик, особено на жалкарите, които унижиха България, като клекнаха пред Макрон.

Жалкари. Не ги ли е срам от себе си - че унижиха България пред целия свят, барабар с най-важната част от целия свят - скопската област. Така че не заради тях, а заради принципа на справедливост.

Какво значи това? Простичко е като Киро - нарича се право на избор. Хората трябва да имат право на избор - хартия или машина.

Особено ме мотивира мазното лицемерие на джендър-политиците, които се снимат по гей-паради заради “правото на избор на различните”. Докато в същото време посягат на правото на избор на огромното мнозинство гласоподаватели. Какво лицемерие!

Да налагаш малцинствената извратеност като “право на човека”, а да съзнателно да ограбваш правото на избор на мнозинството?! Кажете ми - това не е ли лицемерие?! Не са ли отвратителни двойни стандарти?! За всичко съм бил прав - те не искат равенство, те не искат равнопоставеност.

Те искат първо - привилегии, второ - доминация и трето - асимилиране на мнозинството чрез ултимативно и законово! налагане на извратеността - сиреч, лъжата и нечестивостта. Затова трябва да се воюва с тях на всички фронтове - най-силното оръжие е светлината, прозрачността и личната позиция.

Това е, което можем да правим всички. Това е, заради което подкрепям подписката срещу ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на  машинно гласуване и ЗА правото на избор. Непримиримост със злото и битка докрай!