Предсрочните избори ще са на 27 октомври 2024 г. Рожденият ден на Дунавска България. Преди 1345 години на този ден в 0.30 ч след полунощ последният конник онгондори - народа на Аспарух, премина Дунава.

Случайност или не, съвпадението на изборите с рождения ден на Дунавска България, в пика на Сатурновата дупка, е всичко друго, но не и обещание за стабилност на държавата, а гаранция за продължаващ изкуствено поддържан политически хаос. Мъдър е народът ни, гений на прякорите. Тази прогноза направи Светлана Тилкова - Алена, цитирана от "Труд".

Денят на изборите - 27 октомври, е носител на удвоена емоция, в най-дълбоката криза на Сатурновата дупка за България.

Напоследък все по-често чувам родните политици да бъдат наричани корумпета.

Което означава ясно отношение и поведение от страна на народа към тези мислещи единствено за личните си интереси и готови на всичко хора, за да не станат явни техните зависимости.

Добрият ден за връщане изпълнения мандат беше 27 август, но защо ли да се спази. Воля се искаше, за да се спази, а не съглашателство. Защо забравяте, че Меркурий все още е ретрограден.

Денят 26 август 2024-а е носител на кармична разплата. Това означава, че проблемите или ще се решават половинчато, или ще се задълбочават, но с оправдания.

При политическите партии без да осъзнават, че е заради деня на връщане на изпълнения мандат ще се засили меркантилността. Душевната мръсотия в пълния смисъл на думата ще е водеща до изборния ден при задкулисното договаряне. Негативизмът между някои от партиите на думи ще се засилва, но така ще прикрива общ интерес. Продължава властта на корумпетата, кадърните политици са мираж.

Български несрети след 27.08.2024 - денят е носител на емоции, само голи емоции, разумът е потиснат.

Аспектите в звездната карта ни подготвят за тежка кармична разплата, включително чрез физическа агресия, породена от недоволството на хората, но тя за пореден път няма да е насочена към политиците, а ще вреди на отношенията на семейство и ще формира обичайно неадекватно поведение към всичко и всеки.

Заради Слънцето в Дева безпочвеното критикарство ще е маскировка прикриваща истинските проблеми, което от своя страна ще засилва агресията и анархистичното отношение на редовия гражданин към държавата. Общата вибрация на глобални промени е негативна.

Опитът на настоящото служебно правителство да стабилизира държавата ще е видим, но отново казвам половинчат, не заради министрите, а заради заложеното от планетите. Разделението между народа и кастата на корумпетата.

Предсрочните избори ще са на 27.10.

Уникален човек е президентът Радев - няма избори, които да е насрочил на добра за държавата и народа дата.

Започвам да си мисля, че не е случайно, а целенасочено, след като е постоянно. Дали инатът му е единственият съветник или черпи съвети от некадърни астролози и нумеролози, не знам, но държавата пати. Освен ако тази не му е целта.

Денят е носител на удвоена емоция, в най-дълбоката криза на Сатурновата дупка за България. Хората или ще се откажат да гласуват, или ще гласуват без да мислят, или ще подкрепят тези, дето са им платили, без да осъзнават, че вредата е за тях самите. По естествен път политическият хаос не може да бъде преодолян, а ще се задълбочи.

Ще има ли опит или създаване на нова сглобка - да!

Искрено вярвам и се надявам на помощта на Вселената и на Създателя, че ще е само опит. Но пред общите материални интереси и големите пари планетите понякога са безсилни

ГЕРБ ще са първи и тъй като самостоятелно правителство никога повече няма да направят, Борисов ги ориса на това страдание, ще разчитат на ПП, с компютърно придобити гласове да стигнат до сглобка. С честно гласуване ППДБ е невъзможно да имат повече от 10 процента гласове. Затова беше пожертван Калин Стоянов.

Дори чрез компютърно пренасочване на гласове да се създаде нова сглобка между ГЕРБ и ППДБ, животът є ще е кратък. Преди години написах, че до 2028-а, до края на мандата на настоящия президент хаосът в държавата ще продължава.

През 2025 г. ни очакват нови избори, а съгласно 32-годишния Сатурнов тотемен календар ни очаква много трудна година, наситена с агресия, катастрофи, войни.