Журналистката Калина Андролова пак се ядоса на протестиращите, които блокират България. Както БЛИЦ писа вчера тя призова премиера Бойко Борисов да използва водни оръдия срещу тях.

Сега тя в гневен пост в социалните мрежи тя пита "Какви са тези "протести" по пет души в градовете из България?!". Тя недоумява и защо телевизиите отразяват тези протести.

Ето какво пише Андролова:

 

Освен протестърите Андролова съсипа и bTV. Журналистката не приема подхода на телевизията да обвинява полицията, че не е опазила общевствения ред. 

"Е, не мога да гледам как bTV обвиняват полицията, че не е опазила обществения ред на 17 август! Спрете се, бе!!!
", пише тя.

Припомняме, че както БЛИЦ писа на 17 август вечерта колата на д-р Елена Мицева бе изпочупена от протестиращи, докато тя е вътре с децата си, само защото се е опитала да се прибере в дома си през окупираното от протестиращи кръстовище пред Румънското посолство.

Освен това Андролова попиля и президента Румен Радев. 

"Всички ходове на Радев вече са ясни – той мечтае да направи военен преврат, но не може, защото сме в ЕС. По тази причина участва в преврат с граждански средства, излизайки безцеремонно от политическата норма. Той се чувства отлично в тази роля, защото е обучен за война, а никога не е водил война. Това е едно психическо задържане, което взриви политическата ни действителност.", пише тя.