Като "многоръкия Шива" се прояви Ангел Джамбазки по време на избора на Илиана Иванова, която взе ресора на Мария Габриел в комисията "Фон дер Лайн". Пред нея той показа колко е дигитален и съвременен.

Освен че е евродепутатът с най-много изказвания, Джамбазки стана доказателство защо "Науката, младежта, образованието и културата", трябва да са в български ръце.

Преди да започне живото излъчване, включените камери следяха изкъсо изявите на предложената за еврокомисар Илиана Иванова.

Тя беше обградена от двама евродепутати на ЕНП - Александър Йорданов и Асим Адемов, които се гласяха за снимка с нея.

Чичо Манчо, снех те! - в ролята на този култов герой от български филм влезе евродепутатът Джамбазки. Говорейки по телефона (можем да гадаем с кого). Той изуми как борави със смартфона на колегата си без да познава менюто. Предизвиква усмивки на "брюкселско зеле" с комбинацията 2 в 1.

Докладва, че България има еврокомисар на мястото на Мария Габриел, с прилепен до ухото телефон. Така правят всички ангажирани офис мениджъри, демонстрирайки добавена стойност в комуникацията. Дигитализация му е майката.

Добре, че е този "лайф", за да разберем какво работят евродепутатите, когато светнат прожекторите. А профилите в социалните мрежи показват блясък и задоволство от събитията. 

Еврокомисарят е снет!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук